Auto zakelijk

Met de zakelijke autoverzekering via Aon bent u voor één van de laagste premies van Nederland verzekerd van uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland, gratis vervangend vervoer, gratis schadeservice en een gunstige nieuwwaarderegeling.

U verzekert de zakelijke auto voor de waarde exclusief de BTW.

Dekking

  • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
    De WA-dekking is verplicht voor alle automobilisten en vergoedt de schade die u aan anderen toebrengt. Daarover hoeft u zich met deze verzekering dus geen zorgen meer te maken. Is uw auto ouder dan 10 jaar dan is dit de meest gangbare verzekering.
  • WA + Beperkt Casco
    Naast de WA-verzekering kunt u ook schade aan uw eigen auto verzekeren. Met de Beperkt Casco dekking is onder andere schade ontstaan door brand, diefstal, storm of ruitbreuk gedekt. Heeft u een auto die tussen de 5 en 10 jaar oud is, dan past deze dekking waarschijnlijk het best bij u.
  • WA + Uitgebreid Casco (All risks)
    Dit is de meest uitgebreide dekking. U bent uiteraard verzekerd voor schade die u met de auto aan anderen toebrengt. In aanvulling op de Beperkt Casco dekking is ook de schade aan uw auto veroorzaakt door bijvoorbeeld aanrijding en vandalisme verzekerd. Is uw auto jonger dan 5 jaar? Dan adviseren wij u voor deze dekking te kiezen.

Rechtsbijstand

In het verkeer kan er een situatie ontstaan die u niet in onderling overleg kunt oplossen. U heeft dan juridische hulp nodig, maar dat is erg kostbaar. Als u kiest voor de rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische bijstand. Denk hierbij aan geschillen over strafzaken bij een aanrijding of problemen met de garantie van uw auto.

Schadeverzekering inzittenden

De schadeverzekering inzittenden is een verzekering voor de inzittenden van een motorrijtuig. Deze verzekering dekt alle schade die uit een (verkeers)ongeval met het motorrijtuig kan voortvloeien tot een maximum van € 1.000.000,- per gebeurtenis. Denkt u hierbij aan medische kosten die niet door de ziektekostenverzekeraar worden vergoed, de door blijvende invaliditeit veroorzaakte eventuele terugval in inkomen, indirecte gevolgen van invaliditeit zoals kosten voor aanpassing van de woning en gezinshulp, schade aan kleding, bagage en andere privé-goederen of smartengeld (gederfde levensvreugde).

Eigen risico

Voor schade die u aan anderen toebrengt is er geen eigen risico. Heeft u uw auto casco verzekerd dan is het standaard eigen risico voor casco schade € 135,- . Voor bestuurders jonger dan 24 jaar wordt het eigen risico met € 67,- per gebeurtenis verhoogd. Voor bestelauto's zijn afwijkende condities van toepassing.

Vraag een offerte aan