Winkelpakket

Als franchiseondernemer zeker van uw zaak

Speciaal voor de fransicheondernemers van Blokker zijn er verschillende verzekeringen ondergebracht in één pakket. Op de verschillende pagina's treft u de bijzonderheden van deze verzekeringen aan. Ook de premie en de voorwaarden zijn per onderdeel benoemd.

Verzekeringen Winkelpakket

» Opstal
» Inventaris en goederen
» Bedrijfsaansprakelijkheid
» Geld
» Huurdersbelangen
» Bedrijfsschade
» Glas

Voordelen

De "Blokker" pakketpolis kent door het collectieve karakter een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Alle zelfstandige ondernemers in de Blokkerformules "Blokker", "Intertoys", "Marskramer" of "Novy" kunnen gebruik maken van deze polis. Vooral op het gebied van de voorwaarden is onze polis uniek. Door het gebruik van beursvoorwaarden is het dekkingsniveau van de polis al uitgebreid, de aanvullende clausules zorgen ervoor dat de voorwaarden ook naadloos aansluiten bij de verschillende formules van Blokker.

Eigen risico

Het algemene eigen risico voor schade op de inventaris-, goederen- en huurdersbelangverzekering bedraagt € 1.500,00 per schadegeval. Op de glas- en geldverzekering is geen eigen risico van toepassing. Voor elektronica- en glasschade geldt een eigen risico van € 250,00 per gebeurtenis. Voor aansprakelijkheid geldt een eigen risico van € 250,00 per aanspraak.

Optionele dekkingen

Bijzondere kosten
De bijzondere kostendekking biedt dekking tot een maximum van € 200.000,- voor gemaakte kosten die als gevolg van een schade aan de verzekerde objecten in alle redelijkheid voor de voortgang van uw winkel noodzakelijk zijn.

Aanvullende verzekering
U kunt kiezen voor een aanvullende verzekering. Indien u schade heeft, wordt 10% van het totale bedrag aan schade (exclusief expertisekosten en kosten van deskundigen) met een maximum van € 200.000,- boven het schadebedrag vergoed. De premietoeslag hiervoor is 0,16‰ op de premie voor de opstal, huurdersbelang, inventaris en goederen.

Piekvoorraad goederen
Onder deze dekking is een bedrag van maximaal 35% van de verzekerde goederen meeverzekerd ten behoeven van een piekvoorraad. In het voorjaar gaat dit voornamelijk om tuinartikelen en voor de kerst om kerstartikelen. Zo bent u tijdens deze perioden niet onderverzekerd. De premie hiervoor bedraagt 0,5875‰ over het verzekerd bedrag voor goederen.

Kortingen en minimumpremie

Korting aanwezigheid brandmeldinstallatie: 5%
Korting aanwezigheid sprinklerinstallatie: in overleg met verzekeraar

Minimumpremie € 750,- per polis.