Eigen bedrijf starten

Eindelijk, het is zover. U besluit om een eigen bedrijf op te starten. Maar waar begint u? U moet weten welke stappen u zet om een bedrijf op te starten, of waar een goed businessplan aan voldoet. Maar natuurlijk wilt u ook weten wat de belangrijkste risico’s zijn voor startende ondernemers. Onze adviseurs helpen u verder.

Gaat u aan de slag als zzp'er?
Dan zorgen wij ervoor dat u de zekerheid heeft dat uw risico’s volledig gedekt zijn, zowel zakelijk als privé. Kijk voor meer informatie op onze speciale zzp-omgeving.

Dit doen wij voor u als ondernemer

  • U krijgt de meest gunstige verzekeringsoplossingen
  • Uw risico’s als ondernemer brengen wij in kaart
  • U krijgt advies gebaseerd op onze expertise en ervaring

Een bedrijf starten? Let op de risico's en ga goed van start

Als startend ondernemer wilt u direct aan de slag gaan. Toch is het heel belangrijk om stil te staan bij de risico’s en deze goed te regelen. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsongeschiktheid als u een langere tijd niet kunt werken, of aan aansprakelijkheid als u per ongeluk schade berokkent aan spullen van een ander bedrijf. Wij zetten de grootste risico’s voor u als starter op een rij:

Services op maat voor zzp'ers

U als zzp'er loopt meerdere risico’s, die u los kunt verzekeren. Dit levert veel administratie op, en vaak bent u duurder uit. Daarom kiezen veel starters voor een servicepakket waarin alle risico’s gedekt zijn, zowel thuis als op uw werkplek. Zo regelt u alles in één keer.

Bekijk onze zzp-services »