Zakelijke Mijn Omgeving: regel uw zaken online

Als ondernemer wilt u uw verzekeringszaken makkelijk regelen. Dat kan nu via onze Zakelijke Mijn Omgeving. Uw polissen, schades en facturen vindt u nu handig op één plek, en zijn altijd en overal in te zien. Ook kunt u de status volgen van schadebehandelingen en geeft u wijzigingen in uw bedrijfssituatie makkelijk aan ons door.

We werken er hard aan om de Zakelijke Mijn Omgeving voor u te verbeteren en uit te breiden. Wanneer er nieuwe mogelijkheden beschikbaar zijn, hoort u dat direct van ons.

Dit zijn de voordelen

 • Uw verzekeringszaken in één beveiligde omgeving.
 • Inzicht in uw polissen, facturen, schades en de status daarvan
 • Snel en makkelijk wijzigingen doorvoeren en schades melden

Met de digitale omgeving maken we het u extra makkelijk. Uw adviseur staat natuurlijk altijd voor u klaar.

Activeer Zakelijke Mijn Omgeving

Heeft u een brief met activatiecode ontvangen? Klik dan op 'Activeren' en profiteer ook van de voordelen van uw eigen digitale omgeving.

Account aanvragen

Meld u aan en regel uw zaken snel en eenvoudig in onze Zakelijke Mijn Omgeving.

Veelgestelde vragen Zakelijke Mijn Omgeving

Hier vindt u een aantal veelgestelde vragen over Zakelijke Mijn Omgeving. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onze Service en Contact pagina. Wij helpen u graag.

 • Zakelijke Mijn Omgeving is de nieuwe digitale omgeving voor u als zakelijke klant. Met de Zakelijke Mijn Omgeving beheert u al uw verzekeringszaken eenvoudig in één (beveiligde) omgeving, waar en wanneer u wilt. Vraag hier een account aan om in te kunnen loggen uw Zakelijke Mijn Omgeving

 • Bent u een zakelijke klant van Aon? Ja, dan kunt u zich aanmelden voor Zakelijke Mijn Omgeving en profiteren van de voordelen van uw eigen digitale omgeving.

 • Let er op dat het wachtwoord hoofdlettergevoelig is. Mocht het inloggen alsnog niet lukken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 343 46 06 (bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur) of via e-mailadres mijnmeeuszakelijk@aon.nl. Wij helpen u graag verder.

 • Geen probleem. Meld u nogmaals aan om een account voor de Zakelijke Mijn Omgeving aan te vragen. Wij toetsen zorgvuldig uw gegevens. Vervolgens nemen we (op werkdagen) binnen 24 uur telefonisch contact met u op om uw aanmelding af te ronden.

 • Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen zeker zijn dat we met de juiste contactpersoon communiceren, zodat uw bedrijfs- en verzekeringsgegevens niet in handen komen van derden.

 • Uw adviseur blijft natuurlijk altijd voor u klaarstaan. De Zakelijke Mijn Omgeving is een extra service waarmee we het voor u als ondernemer nog makkelijker maken uw verzekeringszaken te regelen.

 • Ja. De Zakelijke Mijn Omgeving past zich aan aan de maat van het beeldscherm dat u gebruikt.

 • Nee. U ontvangt uw verzekeringszaken nog gewoon per post.