Wij zijn Aon

Uw dienstverlener in risicoadvies

Aon is de toonaangevende dienstverlener op gebied van risicoadvies, pensioen en gezondheidsoplossingen.

Wij helpen u met het inventariseren van uw bedrijfsrisico's, geven onafhankelijk risicoadvies en bieden (financiële) oplossingen voor uw situatie. Zo maakt u goede keuzes voor uw bedrijf en kunt u focussen op uw onderneming.

Samen met ondernemers

Ieder bedrijf is anders. Daarom vergelijkt Aon verzekeringsoplossingen voor iedere situatie en adviseren wij op basis van uw wensen.

Of het nu gaat om de beste prijs, de beste dekking, of een specifieke dekking speciaal voor uw bedrijf, onze experts zorgen ervoor dat u de juiste informatie heeft om de beste keuze te maken.

Aon voor betere beslissingen

Wij staan voor betere beslissingen. Onze ervaren experts adviseren u uitstekend, zodat u de beste beslissingen maakt voor uw bedrijf. Met onafhankelijk advies op maat voor uw bedrijf.

Aon biedt u:

1. Betere informatie

Wij begrijpen de behoeften van klanten in verschillende sectoren en verzamelen relevante informatie op de verzekeringsmarkt. Onze experts kijken met een kritisch oog naar verzekeringsoplossingen en vergelijken ze voor uw specifieke branche. Zo krijgt u toegang tot relevante informatie die u makkelijk gebruikt.

2. Beter advies

Met kennis en ervaring in de verzekeringsmarkt houden wij trends en ontwikkelingen in de gaten. We kijken wat deze inzichten betekenen voor uw bedrijf en branche en begrijpen welke acties slim zijn om te ondernemen. Daarmee geven we u persoonlijk advies.

3. Betere beslissingen

Om beslissingen te maken heeft u kennis en advies nodig. Wij voorzien u daarin en bieden oplossingen op maat speciaal voor uw bedrijf. We stellen pakketten samen die gebaseerd zijn op uw branche, situatie en risico's, zodat u goed verzekerd bent.

Aon Nederland en wereldwijd

Aon heeft 8 vestigingen in Nederland, met meer dan 1.500 medewerkers. Wij bieden advies en verzekeringsoplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voor meer info over particuliere verzekeringen gaat u naar aonverzekeringen.nl.

Wereldwijd zit Aon in 120 landen en hebben we meer dan 50.000 collega's. We helpen klanten over de hele wereld met goed advies zodat zij hun bedrijf kunnen beschermen en laten groeien. Ga voor meer info over Aon wereldwijd naar aon.nl.

Geschiedenis van Aon

Aon is de oudste verzekeringsmaatschappij in de wereld en ontstond in 1688 toen Evert van Heijningen de eerste polis verkocht aan een grote scheepvaartmaatschappij. Op deze manier werden grote risico's afgedekt die de scheepvaart met zich meebracht.
Het familiebedrijf van Evert was succesvol en werd in 1770 verkocht bij gebrek aan opvolgers. Er volgden vele overnames en fusies, wat in 1972 tot de naam Hudig-Langeveldt Groep leidde. Later werd deze organisatie overgenomen. Daarmee zijn we uitgegroeid tot de wereldwijde Aon van nu.

Aon is Eenheid

Aon is het Keltische woord voor eenheid. Wij gaan uit van de kracht van het geheel en delen onze kennis en ervaring zodat ondernemers betere beslissingen kunnen maken. Door onze kwaliteiten en kennis te bundelen komen we samen verder.

Vraag het uw Aon expert

Heeft u een vraag over uw specifieke situatie? Wilt u meer weten over één van onze oplossingen? Onze experts denken graag met u mee. Bel direct met een van onze adviseurs, of stel uw vraag per email.

Neem contact op