CyberHulp

Maak gratis gebruik van Privacy Zeker Start, incl. AVG- en beveiliging check

Voorkom cyberschade op kantoor, onderweg en thuis

Cybercriminelen gaan niet met vakantie. Dat ondervond de 52-jarige administratiemedewerkster Angelique aan den lijve. Deze zomer ontving ze een e-mail van haar baas, die haar vanaf zijn vakantieadres verzocht snel een fors bedrag over te maken naar een buitenlandse rekening. Dat deed ze direct. Toen hij een week later met zongebruind hoofd terugkeerde, vroeg ze hem of hij het geld in goede orde had ontvangen. “Welk geld bedoel je?” vroeg hij verbaasd.

“Hoe kon ik zo dom zijn?”

De schrik sloeg Angelique om het hart. Ze begreep meteen dat ze het slachtoffer was geworden van oplichters. “Hoe kon ik zo dom zijn?” was de vraag die door haar hoofd bleef spoken. Deze vorm van cybercriminaliteit wordt CEO-fraude genoemd. Cybercriminelen hacken het e-mailaccount van de baas en versturen vanaf dat adres een dwingende e-mail naar een medewerker van de financiële administratie. Meestal gaan ze zeer doordacht te werk. Soms betrekken ze ook andere instanties in het complot om geen argwaan te wekken.

 

Cyberissue_2

Aon introduceert CyberHulp

Cybercrime is een groeiend probleem in het midden- en kleinbedrijf. Daar komt bij dat we door corona veel meer thuis zijn gaan werken, terwijl veel bedrijven de databeveiliging voor thuiswerken onvoldoende op orde hebben. Cybercriminelen ruiken de kans om privacygevoelige data buit te maken. Tijd om uw cyberweerbaarheid te verhogen met Aon's Cyberhulp! 

Samen met onze kennispartners hebben onze cybersecurity-specialisten een praktisch hulpmiddel voor u ontwikkeld: CyberHulp. Dat pakket bevat diverse middelen en materialen, zoals het gratis gebruik van Privacy Zeker Start, die u direct kunt inzetten om de cyberweerbaarheid van uw bedrijf te verhogen. Lees meer over CyberHulp.

Profiteer gratis van de AVG- en beveiliging check

Maak gratis gebruik van Privacy Zeker Start 

Een van de onderdelen van CyberHulp is Privacy Zeker Start, een pakket ter waarde van € 99 dat u via Aon gratis kunt gebruiken. Kennispartner Privacy Zeker voert samen met u een telefonische AVG- en beveiliging check uit om de maatregelen in kaart te brengen die u moet nemen om uw data en privacygevoelige gegevens te beveiligen. Aanmelden kan uitsluitend via de onderstaande button, u meld zich dan rechtstreeks aan bij onze kennispartner Privacy Zeker. 

Visual Privacy Zeker_1

Privacy Zeker Start bevat de volgende onderdelen:

  • Telefonische AVG- en beveiliging check
  • Ondersteuning bij datalekken
  • Datalekregister
  • E-learningmodule ‘Privacy op je werkplek’

Kennispartner Privacy Zeker

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we nauw samen met onze kennispartner Privacy Zeker. Dit bedrijf helpt ondernemers aan de privacywetgeving te voldoen. Hier leest u meer over kennispartner Privacy Zeker.

PRIVACYZEKER_Logo-CMYK_LichtAchtergrond

Contact of informatie om uw cyberverzekering af te sluiten?

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over de juiste cyberverzekering, dekking en premie voor uw bedrijf? Of een cyberverzekering afsluiten? Vul het contactformulier in. Onze (cyber)adviseurs nemen contact op om u te helpen met al uw cybervragen en adviseren u over de juiste cyberverzekering voor uw branche. Er is al een cyberverzekering vanaf 495,- inclusief hulplijn en directe ondersteuning (incident response). 

Aon_Personal_Privacy_Box_mockup_2

Cyberveiligheid begint bij u. Ontvang tijdelijk de Personal Privacy Box bij uw cyberofferteaanvraag.