ESET: onze kennispartner op het vlak van gegevensbescherming

Een pionier met ruim 30 jaar ervaring

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt Aon nauw samen met kennispartners. Een daarvan is ESET. Deze wereldwijd opererende partij is gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van cybercrime. Van anti-virusbescherming tot detectie van cyberdreigingen. Inmiddels stelt deze kennispartner meer dan 110 miljoen klanten in ruim 200 landen in staat om het maximale uit hun digitale wereld te halen.

ESET weet alles over beveiligingstechnologieën, hulpmiddelen en processen om gevoelige data en IT-middelen te beschermen. ESET levert uiteenlopende diensten, van advies op maat tot kant-en-klare beveiligingspakketten.

Gegevensbescherming voor dummies

Gegevensbescherming voor dummies

ESET eBook kennispertner AonOm cyberveilig te kunnen werken, ook onderweg en thuis, is het cruciaal om de digitale gegevens van uw organisatie te beveiligen. Kennispartner ESET schreef het e-book ‘Gegevensbescherming voor dummies’. Daarin wordt eenvoudig uitgelegd wat de gevaren zijn van cybercrime en welke acties u kunt ondernemen om privacygevoelige data beter te beschermen tegen cyberincidenten.

U krijgt van ons het e-book ‘Gegevensbescherming voor dummies’ cadeau. Vul uw naam en e-mailadres in en download het e-book.

Contact of informatie om uw cyberverzekering af te sluiten?

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over de juiste cyberverzekering, dekking en premie voor uw bedrijf? Of een cyberverzekering afsluiten? Vul het contactformulier in. Onze (cyber)adviseurs nemen contact op om u te helpen met al uw cybervragen en adviseren u over de juiste cyberverzekering voor uw branche.