CyberHulp

Bent u al cyberproof?

Maak gratis gebruik van Privacy Zeker Start, incl. Cyber- en AVG beveiliging check

Aon introduceert CyberHulp

Maak kennis met Aon's CyberHulp

Al jaren is cybercrime een groeiend probleem in vrijwel alle branches en sectoren. Daar komt bij dat we door corona veel meer thuis zijn gaan werken, terwijl veel organisaties de databeveiliging voor thuiswerken onvoldoende op orde hebben. Cybercriminelen ruiken de kans om privacygevoelige data buit te maken. Tijd om uw cyberweerbaarheid te verhogen met Aon's Cyberhulp!

Samenwerking kennispartners

Samen met onze kennispartners hebben de cybersecurity-specialisten van Aon een praktisch hulpmiddel voor u ontwikkeld: CyberHulp. Dat pakket bevat diverse middelen en materialen die u direct in kunt zetten om de cyberweerbaarheid van uw organisatie te verhogen.

Bent u al cyberproof? Doe de gratis Cyber- en AVG beveiliging check

Met kennispartner Privacy Zeker bieden we ondernemers gratis toegang tot Privacy Zeker Start. Dit Cyber- en AVG startpakket zorgt voor bewustwording rondom privacy en databeveiliging. Een onderdeel van Privacy Zeker Start is de telefonische AVG- en beveiliging check, zodat u weet welke beveiligingsmaatregelen u moet nemen om op een veilige manier met data en persoonsgegevens om te gaan.
Lees meer over het aanmelden en gratis gebruik van Privacy Zeker Start

CyberHulp nu ook voor consumenten

CyberHulp is er nu ook voor consumenten. Als eerste in Nederland heeft Aon een inboedelverzekering voor consumenten met CyberHulp, die standaard hulp biedt bij cyberincidenten thuis. Lees meer

Waarmee kunnen we u helpen?

Elk van de onderstaande onderdelen maakt deel uit van Aon's CyberHulp, de meest complete oplossing om cyberweerbaar te zijn. Sluit u een cyberverzekering af via Aon? Dan kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van CyberHulp. Er al een cyberverzekering vanaf 495,- inclusief hulplijn en directe ondersteuning (incident response). 

Gratis gebruik Privacy Zeker Start 

Maak gratis gebruik van Privacy Zeker Start (ter waarde van 99 euro). Onderdeel van het startpakket is een AVG- en beveiliging check om in kaart te brengen welke maatregelen u moet nemen om uw data en privacygevoelige gegevens te beveiligen. 

Cyberverzekering

CyberHulp helpt om uw cyberweerbaarheid te verhogen. Een cyberverzekering dekt cyberschade, als u ondanks alle preventieve maatregelen ten prooi valt aan cybercrime.

IT beveiliging voor het mkb 

Kennispartner ESET weet alles over beveiligings- technologieën, hulpmiddelen en processen om gevoelige data en IT-middelen te beschermen. ESET levert uiteenlopende diensten, van advies op maat tot kant-en-klare beveiligingspakketten.

Webinars 

Voor partners en branche- en koepelorganisaties organiseren we webinars om de cyberweerbaarheid van uw leden te verhogen. De inhoud stemmen we samen met u af op branche- en sectorspecifieke risiso's.

E-Book gegevens- bescherming 

ESET stelt het e-book ‘Gegevensbescherming voor dummies’ beschikbaar. Het e-book helpt u om de cyberdreiging te begrijpen en bespreekt technische manieren om uw organisatie te beschermen.

Workshops  

Voor partners en branche- en koepelorganisaties organiseren we workshops om de cyberweerbaarheid van uw leden te verhogen. De inhoud stemmen we samen met u af.

Posterserie Awareness 

U wilt dat uw collega’s bekend zijn met de gevolgen van cyberrisico’s. U wilt ze ook meegeven dat zij zelf een belangrijke rol kunnen spelen in het beperken daarvan. Met de posterserie van Aon's CyberHulp zet u een stap in de goede richting.

Cyber Thursday nieuwsbrief

Schrijf u in Cyber Thursday, onze maandelijkse nieuwsbrief vol achtergronden, praktische tips en aanbevelingen om uw om de cyberweerbaarheid te verhogen en cyberschade te voorkomen. 

Contact of informatie om uw cyberverzekering af te sluiten?

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over de juiste cyberverzekering, dekking en premie voor uw bedrijf? Of een cyberverzekering afsluiten? Vul het contactformulier in. Onze (cyber)adviseurs nemen contact op om u te helpen met al uw cybervragen en adviseren u over de juiste cyberverzekering voor uw branche. Er is al een cyberverzekering vanaf 495,- inclusief hulplijn en directe ondersteuning (incident response). 

Aon_Personal_Privacy_Box_mockup_2

Cyberveiligheid begint bij u. Ontvang tijdelijk de Personal Privacy Box bij uw cyberofferteaanvraag.