Aon introduceert CyberHulp

Maak kennis met Aon's CyberHulp

Al jaren is cybercrime een groeiend probleem in vrijwel alle branches en sectoren. Daar komt bij dat we door corona veel meer thuis zijn gaan werken, terwijl veel organisaties de databeveiliging voor thuiswerken onvoldoende op orde hebben. Cybercriminelen ruiken de kans om privacygevoelige data buit te maken. Tijd om uw cyberweerbaarheid te verhogen met Aon's Cyberhulp!

Samenwerking kennispartners

Samen met onze kennispartners hebben de cybersecurity-specialisten van Aon een praktisch hulpmiddel voor u ontwikkeld: CyberHulp. Dat pakket bevat diverse middelen en materialen die u direct in kunt zetten om de cyberweerbaarheid van uw organisatie te verhogen.

Gratis AVG- en beveiligingscheck

Met kennispartner Privacy Zeker bieden we ondernemers kosteloos toegang tot Privacy Zeker Start. Dit cyber- en AVG startpakket zorgt voor bewustwording rondom privacy en databeveiliging. Een onderdeel van Privacy Zeker Start is de telefonische AVG- en beveiliging check, zodat u weet welke beveiligingsmaatregelen u moet nemen om op een veilige manier met data en persoonsgegevens om te gaan. Klik hier voor meer informatie over Privacy Zeker Start

Waarmee kunnen we u helpen?

Elk van de onderstaande onderdelen maakt deel uit van Aon's CyberHulp, de meest complete oplossing om cyberweerbaar te zijn. Sluit u een cyberverzekering af via Aon? Dan kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van CyberHulp.

Gratis gebruik Privacy Zeker Start 

Maak gratis gebruik van Privacy Zeker Start (ter waarde van 99 euro). Onderdeel van het startpakket is een AVG- en beveiliging check om in kaart te brengen welke maatregelen u moet nemen om uw data en privacygevoelige gegevens te beveiligen. 

Cyberverzekering  

Met de cyberverzekering van Aon bent u er zeker van dat u door specialisten wordt ondersteund in het geval van een cyberincident. Onze cyberadviseurs helpen u om de beste cyberverzekering te kiezen voor uw organisatie.

IT beveiliging voor het mkb 

Kennispartner ESET weet alles over beveiligings- technologieën, hulpmiddelen en processen om gevoelige data en IT-middelen te beschermen. ESET levert uiteenlopende diensten, van advies op maat tot kant-en-klare beveiligingspakketten.

Webinars 

Voor partners en branche- en koepelorganisaties organiseren we webinars om de cyberweerbaarheid van uw leden te verhogen. De inhoud stemmen we samen met u af op branche- en sectorspecifieke risiso's.

E-Book gegevens- bescherming 

ESET stelt het e-book ‘Gegevensbescherming voor dummies’ beschikbaar. Het e-book helpt u om de cyberdreiging te begrijpen en bespreekt technische manieren om uw organisatie te beschermen.

Workshops  

Voor partners en branche- en koepelorganisaties organiseren we workshops om de cyberweerbaarheid van uw leden te verhogen. De inhoud stemmen we samen met u af.

Posterserie Awareness 

U wilt dat uw collega’s bekend zijn met de gevolgen van cyberrisico’s. U wilt ze ook meegeven dat zij zelf een belangrijke rol kunnen spelen in het beperken daarvan. Met de posterserie van Aon's CyberHulp zet u een stap in de goede richting.

Cyber Thursday nieuwsbrief

Schrijf u in Cyber Thursday, onze maandelijkse nieuwsbrief vol achtergronden, praktische tips en aanbevelingen om uw om de cyberweerbaarheid te verhogen en cyberschade te voorkomen. 

Contact of informatie om uw cyberverzekering af te sluiten?

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over de juiste cyberverzekering, dekking en premie voor uw bedrijf? Of een cyberverzekering afsluiten? Vul het contactformulier in. Onze (cyber)adviseurs nemen contact op om u te helpen met al uw cybervragen en adviseren u over de juiste cyberverzekering voor uw branche.