Onze dienstverlening

Advies en bemiddeling

Aon is verzekeringsadviseur. Uw adviseur brengt voor financieel advies en bemiddeling kosten in rekening. Er zijn twee soorten manieren om de kosten bij u in rekening te brengen:

  1. op basis van provisie;
  2. op basis van declaratie/vaste fee. Deze kosten zijn niet verwerkt in de prijs van een product. U krijgt van ons een aparte rekening voor de kosten die u betaalt voor financieel advies en bemiddeling. Dit geldt in ieder geval voor financiële producten die onder het provisieverbod vallen.

Onze handelsnaam is Aon Risk Solutions. Onze statutaire naam is Aon Nederland CV, gevestigd op de Admiraliteitskade 62, 3063 ED Rotterdam. Bij de Autoriteit Financiële Markten staan wij geregistreerd onder nummer 120083589529. De AFM is gevestigd aan de Vijzelgracht 50, 1017 HS te Amsterdam.

Volmacht

Aon werkt onafhankelijk. Dat betekent dat we jaarlijks honderden verzekeringen, hypotheken en pensioenen vergelijken. Om het u makkelijk te maken, bieden wij u een selectie van verschillende producten aan. Natuurlijk volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Wij doen er alles aan om conflicterende belangen met One Underwriting B.V. te voorkomen en volgen hierin de Kwaliteitsnormering van de NVGA. Hiervoor houden wij ons aan het Protocol Volmacht, dat is opgesteld door de NVGA en het Verbond van Verzekeraars. Wilt u meer weten over Volmacht? Ga dan naar www.oneunderwriting.nl.