Cyberrisico's in de Complementaire Zorg

Een 100% cyberveilige omgeving bestaat niet

Cyber ligt overal op de loer

Cybercriminaliteit bestaat. Cyber ligt overal op de loer. Hoeveel mensen denken niet (op tijd) aan de risico’s als ze op die link in een betrouwbaar lijkende e-mail klikken? Wat gebeurt er als iemand inbreekt in uw auto en uw laptop - met toegang tot uw systeem - meeneemt? Of als een medewerker een USB-stick met patiëntgegevens in de trein laat liggen en deze in verkeerde handen valt?

Wij denken mee hoe u en uw medewerkers de kans op een cyberincident kunt verkleinen, we bieden ook een verzekeringsoplossing om uw cyberrisico's af te dekken. 

Inschrijven gratis cyber updates

Schrijf u nu vrijblijvend in en ontvang tips en adviezen

Privacyverklaring

De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden door ons gebruikt voor het verwerken van uw verzoek om informatie, offertes en financiële producten. Tevens gebruiken wij deze persoonsgegevens om eventueel contact met u op te nemen naar aanleiding van de offerte, voor het tot stand brengen van de verzekering en voor de door ons verleende diensten. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dit vragen wij ook van andere partijen met wie wij uw gegevens delen. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in onze privacyverklaring.